The Future
in One Day

Fast
Forward

Mapping

the Future

(Crash)test It!

Beyond Next

De beste training heeft een haat-liefde verhouding met de manier waarop zaken momenteel gaan. Het daagt uit, tergt en introduceert het nieuwe en onbekende. Het is 'on-the-job' en 'off-the-job' en zet zichzelf naast huidige praktijken om deze praktijken te vernieuwen of vervangen. Gebruik training om op te starten wat je uitstelt. Neem contact met ons op om samen jouw training te co-creëren.
De toekomst is van jou
áls je het creëert. Start vandaag met het trainen van de volgende generatie.

The Future

in One Day

Laat je inspireren door de helden en succesverhalen van entrepreneurs om de innovaties van de toekomst te creëren die de trends van vandaag breken ... lees meer

Fast
Forward

Spring direct in de toekomst met scenariodenken. Maak uitdagende scenario's om de implicaties te verkennen van de krachten die de toekomst drijven.

Mapping

the Future

Identificeer excellente kansen en alarmerende strategische risico's die het spel radicaal wijzigen
en tot andere toekomsten leiden dan verwacht.

(Crash)test It!

Ontwikkel en test strategieën en investeringen in de meest dramatische scenario's. Crashtest je strategische intenties om de grenzen te verkennen.

Beyond Next

Start met het creëren van de volgende generatie van producten door de volgende generatie talenten alle vrijheid te geven in wat ze zich voor kunnen stellen.
Wil je een training boeken of de opties verkennen?

Stay in touch

Get in touch

+31 (0) 85 0020 864

Veemarktkade 8

5222 AE 's-Hertogenbosch

The Netherlands

Feel the touch

Please reload

© 2017 FairSights

/